Nyar i Nha Trang

Efter var langa och svettiga nattbuss hit till Nha Trang sa var vi ganska trotta nar vi antligen kom fram. Eftersom nyarsfirande stod pa schemat under kvallen sa tog vi oss en tupplur i det fina hotellrum som vi fatt har. Alla hostels var fulla sa nu har vi gatt over var budget med ungefar 10 kr/natt och den extra tian har gett oss ett rent och rymligt rum med en stor sang, AC, varmvatten och TV. Lyx pa hog niva alltsa! Var tupplur varanda i ungefar sex timmar och efter en snabb lunch borjade vi forbereda oss infor kvallen.

Vi borjade vart firande med en god middag och fortsatte sedan mot en av de popularaste barerna har i Nha Trang, Red Apple Club. Dar drack vi buckets och motte upp Johan, Linus, Albin & Oliver. Senare fortsatte vi ner till stranden dar Heiniken hade nagon form av event med en stor scen, musik och massa ljus och grejjer. Sjukt mycket folk ocksa och da vi inte riktigt orkade ge oss in i folkkaoset fortsatte vi ganska snart mot Sailing Club, en nattklubb som ligger pa stranden. Den var fullsmockad med manniskor och vi, som ar vana vid de sma barerna i Sihanoukville, blev lite chockade over detta fina stalle. Vi gav oss ner till dansgolvet som var nere vid sanden och da klockan slog tolv skalade vi champange och tittade ut pa fyverkerierna. Efter ytterligare ett par timmar pa dansgolvet var det dags att ge sig hemat dar jag somnade som en stock, mycket nojd med kvallen.

Idag har vi haft en ordentlig nyarsdag och spenderat mer eller mindre hela dagen pa hotellrummet dar vi kollat pa film och atit godis. Vadret ar ratt sa trist har, molnigt och regnskurar sa vi har inte varit pa stranden annu. Dock ska det bli battre imorgon sa da ska vi steka! Vi har tva natter kvar har i Nha Trang och sedan tar vi en buss ner till Mui Ne ett par dagar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0